Body Paint

Op een bepaald moment in mijn carrière leek het me een mooie uitdaging om het hele lijf te leren grimeren. Bij dit vak, body paint, gaat het er vooral om details naar voren te laten komen en de kleuren mooi in elkaar over te laten lopen op het lijf. Net zoals bij alle andere vakken in mijn werkgebied werk je ook hier veel met “shape” effecten om schaduw te creëren, en met highlight effecten om delen juist op te laten lichten. Ik zorg ervoor dat ik altijd alle nodige materialen op voorraad heb.

Geruststellen

Bovendien stel ik mijn modellen graag gerust. Zo kan een vrouwelijk model haar tepels laten bedekken met tepelplakkers of een dun broekje dragen, waar je overheen kunt bodypainten. Ook sta ik open voor vrouwen die liever hun bh aan willen houden of voor zwangere vrouwen, die alleen hun buik willen laten bodypainten.

Mijn ‘leermeesters’

Ook in het geval van body paint kreeg ik les van de allerbesten in het vakgebied. Zo leerde ik de kneepjes van het vak kennen tijdens EFABE, het European Face and Body Paint Event, waarbij ik les kreeg van de wereldberoemde body paint artists Matteo Arfanotti en Tera Bakker.

Portfolio

1 2 volgende >